De nieuwe afvalscheidingsbak Ditch past naadloos in hedendaagse interieurs van bedrijven en openbare ruimtes.
Ditch is uitgerust met drie of vier compartimenten: voor plastic, papier en restafval en optioneel voor bekers. Alle compartimenten hebben een uitneembare aluminium binnenbak. Het afvalscheidingssysteem kan optioneel worden uitgerust met wielen en een klepje voor het vak voor restafval. Het is ook mogelijk Ditch te personaliseren door de indeling van de vakken en het ontwerp van de pictogrammen aan te passen.

koppen_afvalbak_Ditch_204_volledig koppen_afvalbak_Ditch_204_detail koppen_afvalbak_Ditch_met_klepje koppen_afvalbak_Ditch_klepjeKoppen Crate Kratfietsen worden steeds populairder!

Deze fietsen met voordrager zijn super handig, voor de dagelijkse boodschappen of om spullen in te vervoeren. Maar kratfietsen zijn ook een stuk breder dan standaard fietsen en nemen hierdoor veel parkeerruimte in beslag.

Onze nieuw ontwikkelde 'Crate' biedt u dé oplossing.Koppen Koppen.be stelt in Belgische première een nieuwe "stadshit" voor:

Catalaans designer Eugeni Quitllet ontwierp een nieuwe lijn stadsmeubilair 'Citizen', bestaande uit een bank, een stoel en een afvalbak in 3 uitvoeringen.

Met de Citizen-lijn worden comfort en functionaliteit op esthetische en harmonieuze wijze geïntegreerd in de buitenomgeving.

Kom onze nieuwe "Citizen" ontdekken op 2 en 3 juni op de beurs PUBLICA (Tour & Taxis, Brussel) of vraag vrijblijvend meer informatie via buiteninrichting@koppen.be

Citizen_PA601M Citizen_PA601V Citizen_UM301
Nouveau dans notre gamme: Benito by Mariscal
une ligne d'équipements d'aires de jeux déssinée pas l'artiste espagnol Javier Mariscal.

Koppen CE markering Koppen CE markering Koppen CE markering Koppen CE markering Koppen CE markering Koppen CE markeringKoppen CE markering Nouveau dans notre gamme: POUBELLE NOVUS.

Le Novus peut être équipé d'un système de détection qui mesure le niveau de remplissage. Cela permet une collecte optimisée et ciblée, résultant en des économies de coûts pour la ville!

Le design réfléchi combine forme élégant avec fonctionnalité.

Avec une capacité jusqu'à 150 litres, le Novus est parfait pour l'espace public.Koppen CE markering CE-markering voor dragende aluminium- en staalconstructies verplicht in de Europese Gemeenschap

Vanaf 1 juli 2014 wordt de CE-markering voor dragende aluminium- en staalconstructies verplicht in de Europese Gemeenschap.

Koppen.be bvba, gespecialiseerd in carports, fietsenstallingen en andere maatwerkoverkappingen, is 2 jaar geleden al gestart met de voorbereiding van een kwaliteitssysteem volgens de nieuwe uitvoeringsnormen EN 1090-2:2008 + A1:2011.

Na optimalisering van de organisatie, invoering van bijkomende veiligheidsprocedures, verbetering van het machinepark en extra opleidingen voor het personeel, mocht Koppen.be als één der eerste Belgische constructeurs de "FPC2+"-certificaten ontvangen uit handen van AIB-Vinçotte International.index_Wijnegem_SandraGeerts_Koppen_Hotbin Wijnegem shopping center en City Hotbin

Wijnegem shopping center zocht een stijlvolle oplossing voor het peuken afvalprobleem en vond dit in onze City Hotbin.
De City Hotbin combineert stijlvol en functioneel design.
Een oplossing met inhoud!

De City Hotbin voldoet aan strenge veiligheidseisen en scoort hoog in betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak.
Met zijn ruime inhoud van 12 liter is hij uitermate geschikt voor gebruik in druk bezochte omgevingen. Door de mooie vormgeving en hoog kwalitatieve afwerking kan de City Hotbin zowel binnen als buiten worden toegepast.
De asbak kan bovendien gecombineerd worden met de afvalbakken uit ons City gamma.


valid css valid xhtml