Cette page en fran├žais

:: Producten voor appartementen ::

Hieronder vindt u een beknopt overzicht van producten die we u voorstellen voor appartentsgebouwen. Via de respectievelijke links kan u naar de overzichtspagina van elke productgroep gaan om verdere informatie te bekomen.


:: Brievenbusunits ::

Met ons modulair en flexibel gamma brievenbus units kan u elke mogelijke configuratie creëren, met of zonder belpaneel, voor inbouw, opbouw of op staanders.


:: Fietsenrekken ::

we stellen u ons uitgebreid gamma voor, met alle mogelijke fietsenrekken en stallingen om uw fietsen en bromfietsen te parkeren en ze tegen weer, wind en diefstal te beschermen.


:: Fietsenstallingen ::

we stellen u ons uitgebreid gamma voor, met alle mogelijke fietsenrekken en stallingen om uw fietsen en bromfietsen te parkeren en ze tegen weer, wind en diefstal te beschermen.


:: Buiteninrichting ::

Parkingsignalisatie, slagbomen en parkeerbeugels zorgen voor een optimaal gebruik van de parkeerplaatsen. Verder vindt u in ons gamma buiteninrichting o.a. plantenbakken, boombeugels en anti-klimoplossingen.


:: Afzetpalen ::

Uiterst handige oplossingen om bepaalde zones af te bakenen of om uw appartementsgebouw te beschermen tegen schade door voertuigen. Onze afzetpalen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen: vast of uitneembaar, kantelbaar of verzinkbaar, met of zonder kettingen.


:: Luifels ::

Voor ingangen van appartementen, of voor het overkappen van buitenruimtes bieden we een breed gamma luifels aan. Koppen levert en installeert standaardoplossingen en maatwerk volgens uw wensen.


:: Carports ::

Een ideale oplossing indien uw appartementen geen eigen garages hebben en u uw huurders toch de mogelijkheid wilt geven om hun wagens te beschermen tegen zon, sneeuw en regen. Carports zijn beschikbaar met of zonder zijwanden, met verschillende keuzemogelijkheden qua materialen.


:: Bergingen ::

U zoekt een manier om materiaal (bvb. afvalcontainers) op te slaan zonder daarvoor een nieuw gebouw neer te zetten? Onze diverse bergingen vormen hiervoor een interessant alternatief: beschikbaar in verschillende afmetingen en materiaalafwerkingen.

valid css valid xhtml