Cette page en fran├žais

:: Producten voor bedrijven ::

Hieronder vindt u een beknopt overzicht van producten die we u voorstellen voor uw bedrijf. Via de respectievelijke links kan u naar de overzichtspagina van elke productgroep gaan om verdere informatie te bekomen.


:: Brievenbussen ::

We hebben voor uw woning alle mogelijkheden in huis van individuele brievenbussen. Vrijstaand, opbouw of inbouw, alle configuraties zijn denkbaar.


:: Brievenbusunits ::

We hebben voor uw woning alle mogelijkheden in huis van brievenbus units met ingebouwd belpaneel.


:: Fietsenrekken ::

we stellen u ons uitgebreid gamma voor, met alle mogelijke fietsenrekken en stallingen om uw fietsen en bromfietsen te parkeren en ze tegen weer, wind en diefstal te beschermen.


:: Fietsenstallingen ::

we stellen u ons uitgebreid gamma voor, met alle mogelijke fietsenrekken en stallingen om uw fietsen en bromfietsen te parkeren en ze tegen weer, wind en diefstal te beschermen.


:: Afzetpalen ::

Uiterst handige oplossingen om bepaalde zones af te bakenen of om uw gebouwen te beschermen tegen schade door voertuigen. Onze afzetpalen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen: vast of uitneembaar, kantelbaar of verzinkbaar, met of zonder kettingen.


:: Luifels ::

Voor ingangen van winkels en bedrijven, of voor het overkappen van buitenruimtes bieden we een breed gamma luifels aan. Koppen levert en installeert standaardoplossingen en maatwerk volgens uw wensen.


:: Carports ::

Meer en meer bedrijven plaatsen ze om de wagens van hun bezoekers en personeel te beschermen tegen zon, sneeuw en regen. Carports zijn beschikbaar met of zonder zijwanden, met verschillende keuzemogelijkheden qua materialen.


:: Vestiairemeubilair ::

Wenst u uw personeel de mogelijkheid te geven om hun spullen achter slot te bewaren? Vestiairekasten zijn hiervoor de ideale oplossing: personaliseerbaar in functie van uw situatie en noden.


:: Kapstokken ::

Kapstokken: binnen ons gamma kapstokken presenteren we een aantal mogelijkheden voor uw vestiaire.


:: Vlaggenmasten ::

Om het imago van uw bedrijf te versterken heeft Koppen verschillende mogelijkheden in huis. Vaste of wegneembare vlaggenmasten, met of zonder beveiliging, voor elke situatie hebben we een oplossing.


:: Bergingen ::

U zoekt een manier om materiaal op te slaan zonder daarvoor een nieuw gebouw neer te zetten? Onze diverse bergingen vormen hiervoor een interessant alternatief: beschikbaar in verschillende afmetingen en materiaalafwerkingen.


:: Prefab cabines ::

Kunnen gebruikt worden voor tijdelijke of definitieve toepassingen. Onze prefab cabines doen bij verschillende bedrijven o.a. dienst als bewakingscabine, werfcabine, computerlokaal en kassa.

valid css valid xhtml