Cette page en fran├žais

:: Producten voor openbare plaatsen ::

Hieronder vindt u een beknopt overzicht van producten die we u voorstellen voor gemeenten, stations, parken en andere openbare plaatsen. Via de respectievelijke links kan u naar de overzichtspagina van elke productgroep gaan om verdere informatie te bekomen.


:: Fietsenrekken ::

we stellen u ons uitgebreid gamma voor, met alle mogelijke fietsenrekken en stallingen om uw fietsen en bromfietsen te parkeren en ze tegen weer, wind en diefstal te beschermen.


:: Fietsenstallingen ::

we stellen u ons uitgebreid gamma voor, met alle mogelijke fietsenrekken en stallingen om uw fietsen en bromfietsen te parkeren en ze tegen weer, wind en diefstal te beschermen.


:: Buiteninrichting ::

Boombeugels, voetbaldoelen, plantenbakken en maaibeschermers. Het is maar een greep uit ons gamma buiteninrichting, waarin u o.a. ook informatiekasten en slagbomen vindt.


:: Afzetpalen ::

Uiterst handige oplossingen om bepaalde zones af te bakenen of oversteekplaatsen te beschermen. Onze afzetpalen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen: vast of uitneembaar, kantelbaar of verzinkbaar, met of zonder kettingen.


:: Banken ::

Hier presenteren we u een aantal mogelijkheden voor uw gemeente. Ons gamma straatmeubilair omvat onder andere houten en betonnen zitbanken.


:: Luifels ::

Voor het overkappen van ingangen van openbare gebouwen of van buitenruimtes bieden we een breed gamma luifels aan. Koppen levert en installeert standaardoplossingen en maatwerk volgens uw wensen.


:: Vestiairemeubilair ::

Openbare sportfaciliteiten moeten uitgerust worden met duurzaam materiaal. Ons gamma vestiairekasten is personaliseerbaar in functie van uw situatie en noden.


:: Kapstokken ::

Kapstokken: binnen ons gamma kapstokken presenteren we een aantal mogelijkheden om te integreren in vestiaires of om vrijstaand te gebruiken, gaande van functioneel tot design. Enkele toepassingen: culturele centra, kleedkamers en gemeentediensten.


:: Bergingen ::

U zoekt een manier om bijvoorbeeld onderhoudsmateriaal op te slaan zonder daarvoor een nieuw gebouw neer te zetten? Onze diverse bergingen vormen hiervoor een interessant alternatief: beschikbaar in verschillende afmetingen en materiaalafwerkingen.


:: Prefab cabines ::

Kunnen gebruikt worden voor tijdelijke of definitieve toepassingen. Onze prefab cabines doen o.a. dienst als observatiecabine bij zwembaden, als parkingcabine en als tijdelijke bureauruimte tijdens verbouwingswerken.

valid css valid xhtml