Cette page en fran├žais

:: Producten voor privéwoningen ::

Hieronder vindt u een beknopt overzicht van producten die we u voorstellen voor uw woning. Via de respectievelijke links kan u naar de overzichtspagina van elke productgroep gaan om verdere informatie te bekomen.


:: Brievenbussen ::

We hebben voor uw woning alle mogelijkheden in huis van individuele brievenbussen. Vrijstaand, opbouw of inbouw, alle configuraties zijn denkbaar.


:: Brievenbusunits ::

We hebben voor uw woning alle mogelijkheden in huis van brievenbus units met ingebouwd belpaneel.


:: Fietsenrekken ::

we stellen u ons uitgebreid gamma voor, met alle mogelijke fietsenrekken en stallingen om uw fietsen en bromfietsen te parkeren en ze tegen weer, wind en diefstal te beschermen.


:: Fietsenstallingen ::

We stellen u ons uitgebreid gamma voor, met alle mogelijke fietsenrekken en stallingen om uw fietsen en bromfietsen te parkeren en ze tegen weer, wind en diefstal te beschermen.


:: Banken ::

Hier presenteren we u een aantal mogelijkheden voor uw tuin. Ons gamma straatmeubilair omvat onder andere houten en betonnen zitbanken.


:: Luifels ::

voor deuren en terrassen bieden we een breed gamma luifels aan. Koppen levert en installeert standaardoplossingen en maatwerk volgens uw wensen.


:: Carports ::

ideaal indien u geen garage hebt om uw wagen te beschermen tegen zon, sneeuw en regen. Carports zijn beschikbaar met of zonder zijwanden, met verschillende keuzemogelijkheden qua materialen.


:: Kapstokken ::

Kapstokken: binnen ons gamma kapstokken presenteren we een aantal mogelijkheden voor uw vestiaire.

valid css valid xhtml