Bobi® 

De Classics

De kleinsten der Bobi's. Ideaal voor wie weinig post ontvangt en op zoek is naar een zeer degelijke en tijdloze brievenbus. De Classic S is minder diep, waardoor die extra geschikt is voor montage tegen gevels die direct aan de straat grenzen. 

Bobi Classic

Bobi Classic B

Bobi Classic S


De Grande's

Groter en ruimer. Ideaal voor wie wat meer post of de (weekend)krant ontvangt. Dankzij de extra grote naar binnendraaiende klep kan de krant vrij naar binnen vallen, zonder dat deze in de klep blijft steken. Zo kan er geen water naar binnen lopen en blijft uw krant droog. Afdichtingsrubbers aan het deurtje zorgen voor nog extra regenwaterdichting. 

Bobi Grande 

Bobi Grande B

Bobi Grande S 


De Duo en Trio

Ruime brievenbussenunits met twee of 3 brievenbussen. Ideaal voor kleine appartementsgebouwen. Met Bobi Link paaltjes schakelt u er eenvoudig meerdere aan elkaar in vrijstaande opstelling.

Bobi Duo

Bobi Trio


De pakjes Bobi's

De Jumbo is één van de grootste brievenbussen op de markt. Ontvangt met gemak tientallen goedgevulde A4 enveloppen. De Cargo is dan weer een unieke pakjesbrievenbus en de Swiss heeft een niet vergrendelbaar pakjesvak. 

Bobi Jumbo 

Bobi Cargo

Bobi Swiss


De Bobi's staanders

Standaard kunnen Bobi's met het deurtje vooraan tegen een muur worden gevestigd. 

Maar met Bobi Round en Bobi Link kunnen alle Bobi's ook vrijstaand worden opgesteld. 

Met Bobi Link schakelt u elegant meerdere Bobi's aan elkaar. Ideaal voor KMO parkeren, bedrijventerreinen en kleinere appartementsgebouwen.

Bobi Round

Bobi Link