FAQ

In welke regio's zijn jullie actief?

Wij leveren en plaatsen in heel België.

Kan ik met een vertegenwoordiger van Koppen.be ter plaatse afspreken? 

Dat kan zeker. Indien mogelijk maken we alvast graag eerst een offerte op. Dit is vaak de ideale basis om ter plaatse de mogelijkheden te bespreken. Vraag op deze pagina uw persoonlijke offerte aan.

Uiteraard kan het zijn dat het niet evident is om zonder plaats bezoek al een offerte op te maken. In dat geval komen we graag bij u langs. Aarzel niet om in dit geval ons te contacteren.

Plaatsen jullie ook?

Quasi al onze overkappingen plaatsen wij zelf. Wij hebben hiervoor onze eigen montageploegen en besteden dit niet uit aan een derde partij. Zo hebben we jarenlange ervaring kunnen opbouwen waarop we steeds kunnen vertrouwen en terugvallen.

Fietsenrekken, brievenbussen en onze andere producten worden standaard zonder plaatsing aangeboden. Uiteraard kunnen wij deze ook voor u plaatsen. Aarzel niet om ons te contacteren indien u de prijs voor de plaatsing wenst te kennen. 

Kan ik een overkapping / berging in bouwpakket kopen en zelf plaatsen?

Hoewel wij de overgrote meerderheid van onze constructies zelf plaatsen, is het zeker mogelijk om dit zelf te doen. Vermeld dit zeker in uw offerteaanvraag, want indien dit niet expliciet wordt vermeld, zit de plaatsingsprijs steeds in de prijs inbegrepen. Opgelet: funderingen worden vaak door onze klanten zelf uitgevoerd en wij vermelden deze vaak als een meerprijs in onze offerte.

Plaatsen jullie ook betonplaten?

Betonplaten zijn een ideale basis voor onze constructies daar ze de functie van fundering en vloerverharding combineren. We hebben echter gekozen om ons hier niet op toe te leggen, omdat u overal gespecialiseerde bedrijven vindt die dit aan scherpe prijzen voor u kunnen uitvoeren.

Verkopen jullie ook aan particulieren?

Jazeker.

Ik wil meer weten omtrent de duurzaamheid van uw producten.

Koppen.be draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Lees hier meer over onze visie en hoe wij deze elke dag toepassen.

Welke erkenningen en certificaten kunnen jullie voorleggen?

  • Koppen.be is als bedrijf CE gecertificeerd volgens EN 1090-2-2018 in executieklasse 1 en 2.
  • Al onze lassers zijn CE gecertificeerd.
  • Conform EN 1090-2-2018 kunnen wij CE certificaten voorleggen van alle gebruikte stalen profielen en bevestigingsmiddelen.
  • Erkenning van aannemers van werken (FOD economie).

Op eenvoudig verzoek bezorgen wij u graag de hierboven vermelde erkenningen en certificaten.