Fietsenrekken

In dit fietsenrek staat elke koersfiets, stadsfiets, mountainbike en speed pedelec stabiel & vast. Kan voorzien worden van slot- en laadpalen.

ALLRounder

Allround fietsenrek voor o.a. koersfietsen, stadsfietsen en mountainbikes. Kan voorzien worden van slot- en laadpalen.

EINDE REEKS

Geoptimaliseerd voor stadsfietsen, maar ook breed genoeg voor bredere en smallere banden. Kan voorzien worden van slot- en laadpalen.

Houdt de fiets vast aan de voorvork. Geschikt voor stadsfietsen en mountainbikes. Standaard voorzien van een aangelast slotoog.

Het klassieke "paperclip" model. Budgetvriendelijk en degelijk. Voor de klassieke stadsfiets of mountainbike (variant model). Uitbreidbaar met slot- en laadpalen.

Met zijn unieke vormgeving voegt u een design element toe aan uw buitenruimte. Geschikt voor 3 fietsen enkelzijdig of 5 fietsen bij dubbelzijdig gebruik.

EINDE REEKS


FIETSENREKKEN VOOR KINDERFIETSEN

Het ideale fietsenrek voor de kleine fietsers. Door de fiets aan de voorvork te klemmen is dit fietsenrek geschikt voor diverse types kinderfietsen.

Harlekin

Zowel qua grootte als kleur helemaal afgestemd op de jongste fietsers. Ideaal voor kleuter- en lagere scholen. Vlak verpakt geleverd en eenvoudig te monteren.