Over ons

Experts in buiteninrichting sinds 1946

De uitstraling van een gebouw wordt vaak bepaald door details bij de ingang. U kan bij ons terecht voor elegante overkappingen, standaard en op maat. Aanvullend bieden wij ook een brede waaier straatmeubilair aan met onze fietsparkeersystemen, brievenbussen, afzetpalen, afvalbakken, zitbanken enz. Zo durven wij ons ondertussen een meester in het invullen van de buitenruimte te noemen. 

Vanaf de oprichting in 1946 legden de 'Gebroeders Koppen' de focus op fietsenstallingen en andere overkappingen voor scholen, bedrijven en openbare besturen. Hoewel wij nu Koppen.be heten en drie generaties verder zijn binnen de familie, blijft onze focus ongewijzigd. Al lang voordat de fiets hip, trendy en elektrisch was introduceerden we verschillende producten voor fietsenstallingen op de Belgische markt. 

Jarenlange ervaring, permanente innovatie, tijdloze ontwerpen en focus op efficiëntie maken van Koppen.be de ideale partner voor diverse oplossing rondom uw gebouw. Dankzij onze expertise vindt u bij ons steeds een oplossing aangepast aan uw vereisten en budget.